Blog – Nizaf Mover & Logistics Sdn. Bhd.
October 31, 2018

Penghantaran Barang dan Kereta ke Sabah Sarawak

Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd sedia membantu memudahkan urusan penghantaran dan akan memberikan servis yg paling TIP TOP. Perkhidmatan kami merangkumi perkhidmatan “Door to Door”. […]
August 6, 2018

Nak Pindah Pejabat Baru?

Anda nak pindah pejabat rumah baru? Mesti memerlukan kotak kosong yang banyak untuk packing. Sekarang tidak perlu dah nak cari kotak kosong atau kotak terpakai sebab […]
July 25, 2018

Kotak Kuantan / Kotak Serdang

======================== KELEBIHAN BELI KOTAK NIZAF ========================   [+] KOTAK DOUBLE LAYER Kotak baru dari kilang yang tebal. Ramai yang suka kotak Nizaf sebab kotak Nizaf tebal. […]
June 13, 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri Syawal 1439 H

Kami nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Kepada semua yang merayakannya, Semoga raya tahun ni lebih menggembirakan, Membawa kebahagiaan dan kejayaan kepada kita semua. . . […]
June 4, 2018

Tips Sebelum Hantar Kereta Naik Kapal

Sebelum nak hantar kereta naik kapal pun kena ada cara yang betul. Di bawah ini adalah tips2 sebelum hantar kereta naik kapal nak hantar ke semenanjung […]
May 30, 2018

Pindah Pejabat ke Seluruh Malaysia

Pindah pejabat? Banyak barang yang perlu diangkut tu. Nizaf Mover sedia membantu anda untuk berpindah ke pejabat yang baru. Boleh contact Cik Syafiqah – 010-323 2300.   […]
May 24, 2018

Tips Pilih Lori Pindah

Pilih lori yang betul untuk pindah juga penting agar barang kita tak rosak. Dalam lori itu tak perlu barang terlalu padat dan juga terlalu kosong. Jadi […]
May 16, 2018

Selamat Menyambut Ramadhan 1439 H

Selamat berpuasa kepada semua umat Islam. Pada sesiapa yang nak pindah rumah atau pejabat pada bulan puasa boleh contact staff kami untuk free quotation dan booking […]
May 4, 2018

Kepentingan Packing Barang Pindah

Apabila pindah rumah perlunya wrapping atau packing barang seperti sofa, peti ais, mesin basuh dan sebagainya agar tak calar dan rosak. Team Nizaf Mover memang ambil […]