Skip to main content
SEMENANJUNG | SABAH | SARAWAK

PINDAH RUMAH : NIZAF MOVER PAKEJ LENGKAP & DIPERCAYAI

Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd menyediakan servis pindah rumah yang lengkap dan berkualiti di Semenanjung atau dari Semenanjung ke Sabah Sarawak. Staff Nizaf Mover akan membungkus, mengangkut dan memindahkan barangan dan perabot anda. Kami mampu menguruskan pemindahan barangan pelbagai saiz dan skop yang disesuaikan dengan keperluan pindah rumah anda. Rundingan dan sebut harga juga diberikan secara percuma untuk anda memilih pakej pindah rumah yang sesuai.

Sudah ramai yang mengambil perkhidmatan pindah rumah dengan Nizaf Mover. Memang terbukti ramai yang berpuas hati dengan servis yang diberikan. Servis yang LENGKAP dari A-Z dengan HARGA yang BERPATUTAN. Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd yang berstatus Bumiputera sedia membantu memudahkan urusan perpindahan rumah yang paling “ TIP TOP ”. Staff2 yang sado ada untuk tolong urusan pindah memindah jadi MUDAH! CEPAT & TERJAMIN!

CALL NOWWHATSAPP NOW

Pindah Rumah lokal; Wan Raja dan Yaya Maembong.

Artis pun pilih Nizaf Mover untuk urusan pindah rumah. Anda bila lagi?

Mudah berurusan & sedia membantu

Krew Operasi terlatih & berpengalaman

Material Packing berkualiti & dijamin selamat

Pelindungan Insurans barang berharga anda

Servis premium pada harga yang berpatutan

Klien Kami

Pakej Berpatutan

Senarai Item Pakej VIP Pakej GOLD
Lori Bonded
Lori Bonded
Lori Bonded
Jarak
30KM
30KM
Tenaga Kerja Mahir (Termasuk Pemandu)
5 Orang
3 Orang
Insuran

Pilihan

Waranti

Kerja-kerja pembersihan

Buka & Pasang perabut

Membungkus barangan dapur

Membungkus Pakaian

Proses ‘ Tagging’

Material:

Kotak Nizaf Mover, bubble-Wrap, blanket,

corrugated, newsprint Paper Sheet,

Stretch Films, OPP Tape

Angkat/Punggah barang dari rumah lama

Angkat/Punggah barang ke rumah baru

Memasang Perabut di rumah baru

Buka & Susun barang di rumah baru

Pelanggan Nizaf Mover berpindah dari Kuantan, Pahang ke Sabah

Mesti anda tertanya-tanya apa Yang membezakan pakej VIP dan GOLD. Perbezaannya adalah seperti berikut;

Pakej VIP

Pakej paling popular sebab complete! Semua kerja kru Nizaf Mover yang buat. Mudah urusan tak payah pening kepala nak kemas pindah semua. Start dari packing, ditambah dengan kru. Kalau tak cukup boleh tambah. Dan lori bonded untuk angkut barang pindah ke tempat yang baru. Material untuk pindah rumah complete.

Pakej Gold

Pakej ini sesuai kalau dah packing sendiri barang-barang nak pindah. Mana la tahu nak packing sendiri supaya lebih senang dan selesa kan. Abang Kay akan bagi staff yang sado untuk angkat barang-barang dan lori. Pakej ni ibarat separa penat la.Material untuk packing tidak termasuk pakej, tapi boleh dapatkan dengan Nizaf Mover.

“Nak Pindah je mesti ingat Nizaf Mover”

Kenapa Perlu Pilih Nizaf Mover?

  • Kami mempunyai lori bonded. Lori bertutup barang anda pun akan selamat daripada hujan dan panas.
  • Kami mempunyai staff yang terlatih. Barang akan dipacking supaya barang anda tidak rosak. Cara packing staff kami sangat kemas.
  • Kami ada kotak pindah rumah double layer. Terdapat dalam 3 saiz. Sesuai untuk digunakan semasa pindah rumah ikut kesesuaian barang.
  • Team Nizaf Mover yang peramah, mesra, pantas dan menepati masa.
  • Kami akan consult customer untuk memilih pakej pindah rumah yang sesuai dengan anda. Tahu nak pindah rumah ni pening kepala. Dengan kami anda tidak akan ada masa untuk sakit kepala.
  • Nizaf Mover & Logistics Sdn. Bhd. adalah syarikat yang berdaftar dengan MOF dan Petronas. Trusted company!
  • Syarikat Nizaf Mover sudah berpengalaman 15 tahun dalam bidang logistik.
  • Ibu pejabat Nizaf Mover berada di Kuala Lumpur. Dan cawangan pantai timur ada di Kuantan. Selain itu, ada cawangan di Johor dan juga Kota Kinabalu.

1) Proses Packing, Membalut Sofa supaya selamat dalam perjalanan.

2) Kru operasi Nizaf Mover sedang ‘packing’ barang rumah.

3) Kerja-kerja ‘packing’ barang pelanggan Nizaf mover.

4) Kami akan pastikan setiap barangan anda selamat sampai ke destinasi.

Testimoni Pelanggan Nizaf Mover

Ahmad Junaidi HamidiPutrajaya

Using Nizaf Movers for my transfer of household items & cars from Kuching to Putrajaya. First engagement with the sales advisor in Kuching, Effa was good. She is very responsive and accommodative to my requests. Operation team was good in packing & wrapping my items. Arrived in Putrajaya within 2-3 weeks as promised, all in good condition. The transfer & shipping was smooth and worry-free. Overall experience was excellent! 5 stars!

Noradilah SulimaiKota Kinabalu

Fast delivery of my car from Kota Kinabalu to Port Klang, superb service.

Aishah HasniNilai

Bintulu - Nilai, N9. Door to door.
Good services. Staff always update regarding car status. Good job.

Adie Rani ZarifKota Kinabalu

Alhamdulillah kereta selamat sampai Port Klang penghantaran dari Kota Kinabalu.. Layanan staff semua terbaik dari permulaan urusan sampai la kereta sampai di Port Klang. Pengurusan semua lancar, pertanyaan semua dijawab dengan baik dan servis company yang terbaik. Nizaf Mover & Logistics memang servis paling mantap.
Terima kasih.

Dr. R. DhanapalKota Kinabalu

Saya telah menghantar kereta saya ke Kota Kinabalu Sabah tempoh hari. Seperti mana dijanjikan kereta saya sudah berjaya diangkut dan diserahkan kepada anak saya. Saya merakamkan penghargaan saya kepada seluruh pasukan mereka sama ada di Semenanjung ataupun di Sabah. Terima kasih. Harap mereka yang ingin menggunakan khidmat Nizaf Mover, kalian dialu-alukan.

Elis AbdullahKuching

Tqvm Nizaf Mover dan staf dalam urusan penghantaran kereta dari Kuching ke Semenanjung. Perkhidmatan yg terbaik walaupun urusan cuma melalui telefon. Berurusan dengan sangat mudah. Kereta selamat sampai..Memang cepat tak sampai 2 minggu.Terbaik dan sangat2 disyorkan untuk pengurusan penghantaran kenderaan dengan Nizaf Mover.

FAQ

Bagaimana kos pindah rumah dikira?

Untuk mendapatkan kos, pihak kami perlu melihat terlebih dahulu berapa banyak barang yang perlu dibawa dan jarak antara rumah lama ke rumah baru.

Di manakah lokasi yang Nizaf Mover boleh buat servis pindah rumah?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah rumah di seluruh Semenanjung dan juga Sabah Sarawak.

Apakah maklumat yang perlu saya bagi untuk sebut harga pindah rumah?

Sila sediakan informasi seperti gambar-gambar barang yang perlu dipindahkan dan tarikh nak pindah rumah. Atau boleh terus hubungi team sales kami datang ke rumah anda untuk survey.

Pakej pindah rumah ada termasuk packing dan manpower ke?

Ada. Kami ada pakej pindah rumah yang bersesuaian dengan kehendak anda.

Apakah peraturan untuk pindah rumah jenis kondominium?

Hari pemindahan yang dibenarkan bagi yang nak berpindah dari condo ke condo ialah hari biasa sahaja. Ada juga sesetengah condo yang boleh pada hari Sabtu, itu pun separuh hari sahaja. Jadi, jika anda mahu pindah rumah pastikan anda sudah plan cuti anda siap-siap. Sebab pihak kami akan lakukan pemindahan pada hari yang anda pilih tersebut. Access untuk masuk ke rumah condo juga agak leceh.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan servis kami termasuk; Pindah Rumah, Pindah Pejabat, Penghantaran domestik, hantar kereta dan penyimpanan/pergudangan boleh Whatsapp kami di 019-204 7355 (Cik Iza) atau Call Pejabat Nizaf Mover 03-8958 0355 . Klik butang dibawah untuk whatsapp

CALL NOWWHATSAPP NOW